Solsikkesmør

Solsikkesmør
Et fantastisk, vegansk alternativ til leverpostej. Dét lyder lidt tosset, men det har konsistens og til tider også smag som får én til et være overbevist om at man spiser leverpostej. Serveres som snack inden maden med et par grove kiks eller på rugbrød med rucola og friskkværnet peber.
Servings Prep Time
4personer 15minutter
Passive Time
12timer
Servings Prep Time
4personer 15minutter
Passive Time
12timer
Solsikkesmør
Et fantastisk, vegansk alternativ til leverpostej. Dét lyder lidt tosset, men det har konsistens og til tider også smag som får én til et være overbevist om at man spiser leverpostej. Serveres som snack inden maden med et par grove kiks eller på rugbrød med rucola og friskkværnet peber.
Servings Prep Time
4personer 15minutter
Passive Time
12timer
Servings Prep Time
4personer 15minutter
Passive Time
12timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
Forberedelse
  1. Solsikkekernerne lægges i blød natten over
Færdiggørelse
  1. Hæld vandet fra solsikkekernerne
  2. Blend kernerne samme med alle øvrige ingredienser, til konsistensen er smøragtig
Recipe Notes

Opbevares på køl i 3-4 dage.

Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig