Solsikkesmør
Et fantastisk, vegansk alternativ til leverpostej. Dét lyder lidt tosset, men det har konsistens og til tider også smag som får én til et være overbevist om at man spiser leverpostej.
Serveres som snack inden maden med et par grove kiks eller på rugbrød med rucola og friskkværnet peber.
Servings | Prep Time |
4personer | 15minutter |
Passive Time |
12timer |
|
|
Et fantastisk, vegansk alternativ til leverpostej. Dét lyder lidt tosset, men det har konsistens og til tider også smag som får én til et være overbevist om at man spiser leverpostej.
Serveres som snack inden maden med et par grove kiks eller på rugbrød med rucola og friskkværnet peber.
|
Ingredients
- 100 gram solsikkerkerner
- 0.5 dl olivenolie extra virgin
- 1 spsk tamari Glutenfri Tamari
- 1 håndfuld basilikum blade Alternativt en anden krydderurt
Servings: personer
Instructions
Forberedelse
- Solsikkekernerne lægges i blød natten over
Færdiggørelse
- Hæld vandet fra solsikkekernerne
- Blend kernerne samme med alle øvrige ingredienser, til konsistensen er smøragtig
Recipe Notes
Opbevares på køl i 3-4 dage.
Powered byWP Ultimate Recipe
Tags: smørbart, snack, solsikkekerner
Trackback from your site.