IMG_1235.JPG

Detox dag 9

Min dag starter som sædvanlig med et glas varmt vand med citron. det tror jeg at jeg bliver ved med også når kuren er færdig. Bagefter løber jeg min morgentur i skoven. Det er utroligt så vane dannende det er at løbe, jeg har løbet i 10 år nu, og jeg kan simpelt hen ikke undvære det. Hvis jeg har et eller andet problem eller noget praktisk jeg skal løse, så falder det hele ligesom på plads når jeg løber. Man tænker bare så godt:)

Frokosten er som sædvanlig rester fra i går, et stykke nøddetærte, salat og hummus.

Til aften laver jeg middagssalat: hjertesalat, rucula og spæde spinatblade. Jeg damper blomkål, broccoli og grønne bønner og lægger oveni, samt nogle fint snittede hvide asparges der bare lige  har fået et par minutter i ganske lidt kogende vand,- de må gerne være sprøde. Jeg koger også lidt sorte belugalinser med lidt boullion, som jeg serverer til. Jeg syntes, at der altid skal være linser eller bønner til denne salat. For det første smager det super godt, og så indeholder de proteiner som jo er ekstra vigtigt når vi ikke får noget kød. Linser og quinoa skal ikke lægges i blød først, så de er gode hvis man ikke har planlagt hvad man skal spise. Men både hvide bønner og kidneybønner smager skønt, de skal bare lægges i blød ca. 12 timer før de koges.

Og så vores uundværlige dressing : 5 Udo´s choice olie, 3 glutenfrie Tamari, hakkede hvidløg og krydderurter

IMG_1235.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig