IMG_1821.JPG

Detox dag 8

Så nærmer fastedagene sig, og det er på tide at tænke på hvordan de skal gå. Vi har lagt Detoxen sådan, at fasten ligger torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Der skal købes ind til juice og urte the, for det er det vi skal leve af de næste fire dage! Jeg køber en masse poser rødbeder og gulerødder samt citroner – økologiske selvfølgelig. Man kan købe færdige juicer på flaske, men vi foretrækker at bruge en slow juicer, det smager meget bedre med frisk juice.

Så de sidste to dage bruger jeg lidt energi på at prøve nogle nye opskrifter. Jeg bager en nøddetærte. Jeg følger altid opskriften til punkt og prikke 1. gang jeg laver noget nyt, som man ikke lige kan ændre hen ad vejen. Og denne tærte er jo først klar til at smage når den er bagt, så jeg blander løg og nødder, selvom jeg syntes at det lyder mærkværdigt.  Jeg serverer den til aftensmad sammen med en stor skål salat med varme grøntsager i, men vi syntes faktisk at den smager dessertagtigt, nærmest som af marcipan, på trods af at der er løg i. Kunne faktisk godt spises med bær og noget soya cremefraiche. Men så fik vi da middag og dessert på samme tid:)

IMG_1821.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig