IMG_1848.JPG

Detox dag 7

Vi har stadig amerikanerne på besøg og har lovet dem at gå på Strøget, og derefter køre dem i lufthavnen. Så vi starter derfor dagen med rugbrød med avocado, hummus, noget salat og lidt grøntsager – der går sikkert en del timer inden vi kan få noget detox mad. Vi pakker også lidt nødder og rosiner , det er utroligt så meget energi sådan en håndfuld kan give.

København viser sig heldigvis fra sin bedste side, sol og let vind, og masser a mennesker i byen. Sjovt som man ser anderledes på sin by når man viser nogle fremmede rundt. Vi besøger Den Kongelige Porcelænsfabrik, Georg Jensen og Illums Bolighus, Kastellet, Børsen og Christiansborg. Vores gæster er meget imponerede over vores fine gamle bygninger og alle de smukke tårne.

Vi slutter på Kongens Nytorv hvor vi kigger ind i Detoxens absolutte modsætning …McDonalds. Amerikanerne fortæller, at der andre steder i verden er langt fler salater og alternative retter end vi har her i Danmark…Underligt, jeg troede at vores lille land var helt fremme i skoene mht. sund mad!

Da vi har kørt dem i lufthaven er vi blevet godt sultne. Vi beslutter os for at finde en vegetar/vegan restaurant, og ender med at køre hen til Oehenschlægergade hvor simpleRAW ligger. Vi får en fantastisk Veggie-burger, frisk grøntsagssaft og små madder med linsebøf, avocado og persillecreme.. Det hele smager super godt og dejlig også at komme ud og spise når man er på Detox. Jeg er specielt vild med persillecremen, som man heldigvis også kunne købe med hjem

IMG_1848.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig