IMG_1882.PNG

Detox dag 6

Så blev det lørdag – og en ny udfordring!! Vi får amerikanske forretningsforbindelser på besøg og vi skal ud og spise! Valget falder på Nimb i Tivoli, amerikanerne har ikke været i danmark før, så selvfølgelig skal vi i Tivoli. Jeg ringer til Nimb´s Brasserie og bestiller bord, og spørger samtidig om de kan lave mad til to veganere. Det kan de godt, og jeg bliver oveni købet spurgt ind til hvad vi kan tåle at spise.

Det bliver en helt igennem en vellykket aften, Vi får alle sammen dejlig mad og min mand og jeg skal ikke sidde og stikke i noget vi ikke må spise. Det var super anrettet og smagte rigtigt godt. Vi fik ovenikøbet serveret en skål med usaltede mandler i stedet for det traditionelle brød! Servicen var helt i top og vores gæster var også meget begejstrede for deres mad, så det bliver ikke sidste gang at vi besøger Nimb´s Brasserie.

Heldigvis drak den ene amerikaner heller ikke vin , så selv der stak vi ikke helt af fra de andre. I øvrigt siger Martin at hvis man føler sig lidt presset til at sidde med andet end vand og juice i glasset, – eller har noget fantastisk at fejre, så er det mindst” slemme” at tage et glas champagne.

IMG_1882.PNG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig