IMG_1818.JPG

Detox dag 5

Det er rigtigt dejligt at være på detox på denne årstid. Så er der masser af danske nye øko grøntsager, solen skinner de fleste dage og det er stadig dejligt varmt. Det er vigtigt at man rører sig min. 1/2 time hver dag, og hvis man ikke har lyst til at løbe eller cykle, er det skønt at gå en lang tur og få frisk luft ned i lungerne. Lidt nemmere end i de måneder hvor det er koldt og gråt og man mest af alt har lyst til en god film og noget varm kakao.

Frokost bliver i dag salat af rucula, hjertesalat, sorte linser og hummus.

Til middag laver jeg minestronesuppe, man kan fylde alverdens grøntsager i samt glutenfri pasta eller risnudler. Jeg hakker også et kæmpe bundt persille og putter i til sidst. Man kan købe veganer parmesan i helsekostforretninger, men det har jeg glemt, så vi må klare os uden i dag. Har i øvrigt aldrig smagt det, så det må jeg altså huske at have, næste gang jeg laver suppe.

Det er i det hele taget en god ide at forberede sig til en Detox, så man ikke hele tiden skal ud og finde et eller andet man mangler. Der er alligevel en del ting jeg ikke bruger til dagligt, som f.eks glutenfri mel, glutenfrie havregryn, bouillon uden gær osv. Jeg laver en lang liste et par dage før , og så går turen til helsekosten og Irma. Jeg elsker at handle i Irma. Så meget at mine veninder driller mig! Men de har altså et fantastisk udvalg af økologiske madvarer af super høj kvalitet. Grøntafdelingen i min lokale Irma er spækket med lækre, friske grøntsager og frugt, og de har altid økologisk kylling og forskelligt kød.

IMG_1818.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig