IMG_1853.JPG

Detox dag 4

Nu er kroppen ved at blive vant til hvad jeg byder den:) Jeg har overskud og energi, og hovedpinen er forsvundet. Min daglige løbetur i skoven er en dejlig start på dagen, når jeg kommer hjem drikker jeg en stor kop urtethe og spiser min avocadomad. Jeg burde nok prøve at lave lidt grød for variationens skyld , men jeg er lidt for vild med avocadomadder, så det må blive en anden dag.

Jeg er så heldig at jeg arbejder mest hjemme, så det er nemt at få frokost, men har man ikke den mulighed, er det en god ide at lave lidt ekstra aftensmad man kan tage med på arbejde næste dag. I dag spiser jeg resterne fra i går, lidt salat, hjemmelavet hummus of et stykke rugbrød.

Hvis man går lidt “sukkerkold” kan man spise lidt frugt, jeg er ret vild med kashew nødder og rosiner og små gulerødder. Irma har nogle små øko gulerødder der er super gode.

Til middag laver jeg pasta med grøntsager; løg, hvidløg, bønner,broccoli, røde kidneybønner ( igen- kog dem lidt mindre end anbefalet, så  bevarer de en skøn nøddeagtig smag) sorte oliven. Grøntsagerne lægges ovenpå soyapasta, drysses med pinjekerner og så drypper jeg det hele med olie – man skal have 5 spsk. olie om dagen alligevel, og så er pastaen ikke så tør.

IMG_1853.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig