IMG_1825.JPG

Detox dag 3

Så langt , så godt… Nu begynder man at mærke at man får noget andet mad end man er vandt til! Jeg kan godt blive lidt træt og har stadig en lille smule hovedpine. Men det er også rigtig vigtigt at man går tidligt i seng. Martin anbefaler at man hopper i seng ved 22-tiden og senest sover kl. 23. Og det er rigtig godt at overholde. Man regenerer kroppen bedst mellem 22.00-02.00 og desuden kan man mærke at man har brug for den søvn. Jeg drikker en stor kop “Sleep Easy” te inden jeg går til ro, læser måske 1/2 times tid og sover så ” som en Baby”.

Morgenmaden er igen rugbrød med avocado, frokost hjertesalat med udo dressingen, majskolbe og brune ris med Indisk ret, som er en slags dahl. Det er egentlig vores aftensmad, men jeg lavede den i god tid fordi jeg har travlt senere, og jeg er så vild med den, at det absolut ikke er nogen straf at spise den igen.

IMG_1825.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig