IMG_1864.JPG

Detox dag 2

Dagen starter med et glas varmt vand med citron. Det smager faktisk skønt, og er en af de ting vi har fortsat med også efter detoxen. Og så en løbetur i skoven, – det er en god ide at få rørt sig min. 1/2 time hver dag….. også når man detoxer:)

De første par dage kan man få lidt hovedpine, det er fordi kroppen savner kaffe og andre stimulanser som vin f.eks.

Jeg glemte at skrive at vi på 1.dagen også vejer os og tager nogle mål – hofte, talje, lår….. Det er sjovt at se efter detoxen hvor man har tabt sig, -og hvor meget. For selv om man ikke gør det her for at tabe sig, så er der ikke mange af os der ikke har godt af at smide et par kilo:)

Morgenmad , hurtig og enkel, -en skive rugbrød med avocado, citron og frisk koriander. Smager simpelthen så godt!!

Til frokost bliver det lidt rester af salaten fra i går samt hjemmelavet hummus og noget quinoa. Quinoa er en slags korn, der kommer fra Sydamerika, hvor det har været dyrket i Andesbjergene i over 5.000 år. Det har et højt indhold af protein og næringsstoffer. Jeg koger den altid lige i underkanten af hvad der anbefales, for så knaser det lidt og jeg syntes også det smager bedre på den måde. Når vandet er hældt fra blander jeg lidt finthakket hvidløg i og eventuelt lidt olie og hakkede krydderurter. Den hvide quinoa er mild i smagen, den røde og sorte lidt kraftigere.

Til aften spiser vi grøntsager i kokosmælk med ris til. Smager dejligt og mætter! Og tilfredsstiller trangen til lidt sauce:)

IMG_1864.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig