IMG_1935.JPG

Detox dag 18

Nu er det længe siden at vi har spist kød. Og jeg har overhovedet ikke savnet det. Det eneste jeg glæder mig til at spise er faktisk fisk….og æg.  Jeg tror ikke at jeg kan blive vegetar, ikke lige nu i hver fald, men jeg tror det varer længe før jeg får lyst til at spise kød.

I skoven hvor jeg løber næsten hver dag er der sat nogle køer ud på græs på nogle enge. Det er så hyggeligt at se dem gå rundt der og gumle græs, og er så stor en kontrast til al det stakkels slagtekvæg som står i en trang stald, bare for at blive gamle nok til at blive slagtet. Uanset om man spiser kød eller ej bør man forholde sig til hvordan vi behandler de dyr vi bruger til fødevarer. Det drejer sig hele tiden om at producere mere og mere, billigere og billigere. Vi bruger langt mindre af vores rådighedsbeløb på mad end vi gjorde for 50 år siden, mad må bare ikke koste ret meget og portionerne skal være store. Men det er vi jo ikke blevet sundere af, -snarere tværtimod.

Så jeg mener at alle kunne lære noget ved at gå på detox. Man begynder at tænke over hvad det egentlig er man putter i munden og at ethvert måltid ikke nødvendigvis behøver at blive ledsaget af en eller anden form for kød. Man kan sagtens blive mæt ( og tilfreds) af grøntsager og ris og bønner

IMG_1935.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig