IMG_1925.JPG

Detox dag 17

I dag har jeg en veninde til middag og hun er ikke på detox! Men heldigvis syntes hun at det er spændende at spise noget andet end hun er vant til. Det fik mig til at tænke på, at det måske er det, der er fascinerende ved at være på detox. Man bliver nødt til at rykke ud af de trygge rammer og både spise anderledes og forholde sig til det man spiser. Alt for ofte køber man bare det man plejer, der er sjældent tid og overskud til at finde på nye retter.

Men er man på detox tvinges man til at prøve nye retter af, nye ingredienser og man får rigtig, rigtig mange grøntsager. Medmindre man er virkelig kræsen, – der findes dem der har levet en hel detox på to, tre forskellige retter.

Men vi syntes at det er en god udfordring og egentligt ret nemt at forholde sig til når man lige har fået styr på hvad man må og ikke må spise.

Så min veninde og jeg laver en stor skål grøn salat af hjertesalat og spæde spinatblade, vandmelon i små tern og granatæblekerner , serverer den med sorte belugalinser med risted hvidløg på og friske majskolber der bare lige bliver dampet i 5-10 min. Hurtigt og nemt:)

IMG_1925.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig