IMG_1913.JPG

Detox dag 16

Jeg har stadig masser af energi og lyst til at prøve noget nyt, så jeg bager rug-rugbrøddet fra “Den Fede Faste”. Det er ikke svært at lave, men indeholder en masse ingredienser, så vær sikker på at du har det hele inden du går i gang! Det dufter dejligt medens det er i ovnen og smager også rigtigt godt! En god afveksling til Emmerys maltrugbrød, som jeg er helt vild med. Prøv det med hummus og rucula.

Klog af skade fra i går, bliver aftensmaden i dag minestronesuppe. Den smager simpelt hen så godt og mætter dejligt. Der er også noget “trøstende” ved varm suppe, jeg ved ikke hvad det er , men men man bliver mæt og tilfreds på samme tid og savner ikke noget:) Jeg koger nogle friske majs til, de er simpelthen så gode i øjeblikket, at vi gerne spiser dem hver dag!

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig