image

Detox dag 15

Så er fasten ovre! Det mest mærkelige er at jeg faktisk ikke har lyst til at spise noget! Jeg drikker mit varme vand med citron, løber en lille tur og fortsætter langt op af dagen med urtete og saft. Først sidst på eftermiddagen tager jeg mig sammen og kigger lidt i opskrifterne i “Den Fede Faste”.

Først bager jeg det knækbrød der er opskrift på i bogen. Knækbrødet minder meget om det knækbrød jeg plejer at lave, bortset fra at denne opskrift starter med havregrød… De bliver ligeså tynde og sprøde som de andre, det er bestemt ikke sidste gang jeg laver dem!

Så kommer turen til aftensmaden..

Jeg bestemmer mig for at lave Tofufrikadeller. De er lidt svære at stege, de er ret løse i det, og hænger let fast i panden. Men de smager godt! Jeg laver også risotto med spinat og edemambønner. Alt i alt et dejligt måltid, men måske lidt meget at starte med lige efter fasten, måske fordi frikadellerne bliver stegt er det lidt tungt – måske skulle jeg have glemt kokke ambitionerne til om et par dage og bare started med en salat:)

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig