IMG_2011.JPG

Detox dag 14

Hov….., nu er det allerede vores 4. fastedag! Jeg har enormt meget energi, og begynder at rydde op og sætte en masse ting på loftet. Senere kan jeg godt mærke at jeg har givet den gas og at jeg ikke rigtigt bare kan spise mig til fornyet energi… så lad lige være med at udnytte al den energi fuldt ud:) Men det går fint , jeg får en lille lur og et stort glas rødbede- gulerod- citronsaft, og så er jeg frisk igen!

Det er sjovt, for det rører  mig ikke at lave mad til vores datter, stege kyllingebryst, lave røræg og riste brød. Man skulle tro at duftene fra maden ville drive en til vanvid, men det er helt ok…. Jeg er ikke sulten mere og selvom det er lidt scary, så tror jeg sagtens at jeg kunne fortsætte fasten ud over de fire dage.

Og sikke en masse tid man har når man faster! Det er ret vildt så meget tid man bruger på at tænke på mad, handle mad, forberede mad og spise mad. Al den tid er pludselig frigivet til at få læst den bog man har haft liggende på natbordet, eller set en film i tre dele, nappe en hel serie på en gang, eller være kreativ og få tegnet alle sine ideer. Så nyd tiden, nyd roen – og tag en lille lur:)

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig