colonwomen-ccflcr-tipstimes

Detox dag 13

Så kommer den mest grænseoverskridende dag!!!

Dette er dagen hvor vi skal have tarmrens….. Og ja, det er ret specielt, men nej, det er ikke ulækkert, ikke engang ubehageligt! Det er ikke noget man behøver at gøre og der er mange forskellige meninger om hvor godt det er for kroppen. Jeg tror ikke jeg ved nok om det til at jeg kan udtale mig, men jeg googlede en masse artikler om emnet, og sammenholdt med det vi fik at vide af Martin, bestemte vi os for at gøre det. I år var det så anden gang og et andet sted en første gang, men absolut en positiv oplevelse. Så hvis man mener, at man kan gå ind for princippet i tarmrens, syntes jeg absolut at man skal gøre det i forbindelse med en detox.

Resten af dagen slapper vi af, går en tur og ser endnu en god film med lidt saft og urtete:)

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig