Wilfas Juicemaster koster 1999 kr.

Detox dag 12

2. dag med faste…. Jeg vågner og har det faktisk rigtigt godt! Jeg glæder mig til i dag , for vi skal ind til Martin og have massage.

Vi kører ind til byen og går op på Kropsinstituttet hvor vi bliver mødt af Martin og Martin ( ja, det hedder de altså!)  Vi snakker sammen om forløbet og tager morgenkåber på. vi skal nu have skiftevis massage og ligge i en infarød sauna, ca. 1/2 time af gangen. Martin masserer på meridianerne, og masserer giftstofferne ud af kroppen.  Det kan godt gøre rigtigt ondt, specielt hvis man har mange giftstoffer i kroppen. Men det har vi åbenbart ikke , for vi syntes heldigvis ikke at det gør så ondt. Man er dog ikke i tvivl om at det ikke er ren welness massage, specielt på underbenene syntes jeg at det gør lidt nas. Martin fortæller at det er lever og milt han renser…. ok så…

Så er det dejligt at hoppe ind i det lille telt som udgør den infarøde sauna bagefter. Jeg lukker øjnene og får en lille lur. Der er stille musik, og man kan svagt høre lydene fra gaden og gården. Tankerne flyver og man har en fantastisk ro i kroppen. Så ringer uret og man skal ind og masseres igen. Sådan går 5-6 timer, kun afbrudt af en lille pause, hvor man nyder en stor juice med gulerod og ingefær.

Vi kører hjem og tager et varmt bad, tager hyggetøj på og ser en god film.

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig