IMG_1982.JPG

Detox dag 11

Så nåede vi til 1. fastedag! Slow Juiceren er stillet klar og der er masser af gulerødder og rødbeder på køl.

Vi starter som sædvanligt med vores varme vand med citron, og en tepotte med kamillete, Jeg elsker heldigvis kamille te og det er lidt hyggeligere at drikke te end postevand når nu man ikke må få noget mad:)

Vi har fået en slow juicer som vi skal prøve for 1. gang, så jeg skræller gulerødder og rødbeder og lægger i koldt vand. Jeg tror godt man bare kan vaske dem, men jeg syntes at saften let bliver lidt bitter hvis skrællen er med.

Slow juiceren klarer opgaven fint, og lidt citron eller ingefær giver saften lidt karakter. Jeg må drikke en liter, min mand 1 1/2 liter grøntsagssaft.

Det er stadig dejligt vejr, så vi går en lang tur på stranden.

Vi går tidligt i seng, det er vigtigt at få masser af søvn og så går tiden også med det:)

IMG_1982.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig