IMG_1909.JPG

Detox dag 10

Så er det i morgen at fasten starter! Så sidste dag med rugbrød og avocado, grøntsager og alt det man kan tygge. Apropos avocado, så køber jeg altid ret mange på en gang, for vi er nærmest afhængige af dem når vi er på detox. Og da det kan være svært at købe modne økologiske avocadoer lige når du har brug for dem, er det rart at have nogle i en skål på bordet , og nogle i køleskabet hvor de er lidt længere tid om at modne.

Til aften vil min mand rigtig gerne have grøntsager med kokosmælk, så er der lidt at stå imod med, når nu vi ikke skal have mad i flere dage:) Så det laver jeg, med rigtig mange friske grøntager, edemam bønner , bønnespirer og ærtespirer, brune jasminris til og drysset med kokosflager. Jeg starter altid med at stege løg, hvidløg og et par porrer i lidt kokosolie, når det har simret et kvarters tid hælder jeg kokosmælk på, lægger et par kafir limeblade i  og så grøntsagerne som jeg har dampet en smule først. Spirene skal i til allersidst og kun lige varmes med. Man kan også tilsætte en håndfuld cashew nødder, eller servere dem i en lille skål ved siden af.

IMG_1909.JPG

Trackback from your site.

Leave a comment

*

Spis dig sundSpis dig sund - lev bedreLev bedre
    • Mission

      Lysten til at dele opskrifter og livserfaring.

      Følg mig

    • Skriv til mig